İstanbul °C

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkanı Okan Tosun `dan İzmir Depremi Basın Açıklaması

05.11.2020
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-İZMİR

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkanı Okan Tosun ,İzmir depremi bize arama kurtarma ve afet bilincinin önemini yeniden hatırlatarak açıklamalarda bulundu.

Tosun , İzmir Depremi sebebiyle yapmış olduğumuz arama kurtarma faaliyetlerini Dün  itibariyle sonlandırmış bulunuyoruz. Geldiğimiz ilk dakikalardan bu yana bizlere anlayış gösteren, destek olan değerli İzmir halkına, maddi manevi desteklerini esirgemeyen, dualarına bizler de katan herkese şükranlarımızı sunarız .

İzmir depremi bize arama kurtarma ve afet bilincinin önemini yeniden hatırlattı.

Bu kapsamda derneğimize gönderilen mesajlara toplu bir yanıt olarak gönüllü arkadaşlarımıza arama kurtarmanın insan hayatını ilgilendiren ciddi ve eğitim gerektiren bir iş olduğunu hatırlatmak isterim. Bu kapsamda önümüzdeki dönem açacağımız arama kurtarma eğitim çağrılarımızı takip etmenizi ve olay anından çok önce hazırlıklı hale gelerek sahada katkılar üretebilmeniz bizleri memnun eder.

Ayrıca saha çalışmalarımızın yanı sıra çok yakında ülkemizde “afet bilinci” farkındalığını kazandırmak için yeni çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu çalışmalarında gönüllüsü olarak Afad iş birliği ile “Afete hazır Türkiye”çalışmalarına omuz verebilir siz de bir insanın hayatına dokunabilirsiniz. dedi .

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop ise  İzmir Depremi sebebiyle yapmış Oldukları arama kurtarma faaliyetlerinde başarılı çalışmalarından dolayı ANDA Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkanımız sayın Okan Tosun`a ve Arama kurtarma çalışmalarına katılan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .

Profesyonel Emlak